Всім дуже цікаво, а де Порошенко? Він буде проходити карантин на два тижні коли прилетить?

Де Петро Порошенко? Він буде проходити карантин коли прилетить?

Колишній президент України Петро Порошенко, який був викликаний на допит в Державне бюро розслідувань (ДБР), виїхав з країни в охоплену коронавірусів Іспанію.

Про те, що Порошенко втік з країни, стало відомо напередодні. Він поїхав після того, як Верховна Рада звільнила генпрокурора Руслана Рябошапку , який блокував вручення екс-президенту підозр. 6 березня Порошенко приходив на допит в ГБР. Політик не вийшов до присутніх прихильникам і покинув будівлю через чорний хід.

Нагадаємо що Петро Порошенко фігурує в 16 кримінальних справах про державну зраду, легалізації злочинних доходів через офшори і втручанні в діяльність судової влади. По більшості з них колишній президент країни має статус свідка.

Де Петро Порошенко?
Де Петро Порошенко?

На даний час в Іспанії майже три тисячі осіб заразилися коронавірусів, 84 з них померли. На Україні, за останніми даними, коронавірус виявлений у трьох пацієнтів.

Як відомо РНБО прийняло рішення про закриття кордонів України для всіх громадян іноземних держав мінімум на два тижні. Через дві доби, а саме 15 березня, дане рішення вступить в законну силу.

Як заявив на екстреному брифінгу секретар Ради національної безпеки Данилов Олексій, все люди, які приїзжатимуть на територію України з країн, де лютує смертельний коронавірус, зобов’язані будуть піддатися конкретній процедурі прям на кордоні. А саме: це буде «процедура обсервації» у вигляді експрес-тесту.

Важливим є те, що від експрес-тесту не зможе ухилитися ніхто, навіть екс-президент України, наприклад. Адже, як відомо, Петро Порошенко зараз відпочиває в Іспанії, а там, як відомо, бушує смертельна пневмонія. І ось якщо п’ятий президент України надумає такі повернутися на Батьківщину, то його перевірять на наявність коронавируса в організмі.

Медведєва: Мене більше цікавить, а де Порошенко? Він буде проходити карантин? 

Канал НАШ 13.03.2020

Як ми також повідомляли раніше, проти співака і народного депутата від партії «Голос» Святослава Вакарчука відкрили кримінальну справу через ухилення від сплати податків.

А головною новиною дня стала перша смерть від коронавируса в Україні. Так від хвороби померла 71-річна жінка. Мова йдеться про пенсіонерку з міста Радомишль, що на Житомирщині.

[likebtn theme=»large» lang=»ru» i18n_like=»Подобається» i18n_dislike=»Не подобається» alignment=»center» newline=»1″ bp_notify=»0″]