На каналі «Прямий» заявили що серіал «Слуга народа» це спецоперація Кремля під назвою «Буратіно»

На каналі «Прямий» заявили що сериал «Слуга народа» це спецоперація Кремля під назвою «Буратіно»

 

В Україні шоумен-президент міг з’явитися ще десять років назад.

Про це в прямому ефірі телеканалу «Прямий» заявив український гуморист, артист і екс-консул України в Ізраїлі Дмитро Чекалкін.

 

Сериал «Слуга народа»
Сериал «Слуга народа»

 

За словами Чекалкіна, «люди з Москви» пропонували йому зіграти Голобородько, роль якого пізніше допомогла обратися нинішньому президентові Володимиру Зеленському, ще десять років тому.

«Чому я такий« порохобот»? Тому що про цю операцію «Буратіно» я знав ще майже десять років тому. Коли мені пропонували різні структури, наближені до Москви, наближені до українських олігархів, зіграти роль цього Голобородько і стати кандидатом в президенти-шоуменом.

І які суми мені тоді пропонували за все це! Я розумію, які на кону суми. Сьогодні у Путіна трильйони доларів, тому що за двадцять років його правління на Росію з неба практично впало чотири трильйони доларів за рахунок того, що газ і нафта подорожчали в десятки разів — з восьми доларів до 120», — заявив Чекалкін.

 

Відео Youtube Телеканал Прямий

Джерело інформайії Сериал «Слуга народа»

 


Як ми уже повідомляли соціологи оприлюднили нове опитування де майже 75% українців підтримують зняття недоторканності з Порошенко